fbpx
ZÄBÄ / 2020-2021

D2-pojat (2008)

P08 (D2)

2008 syntyneet pojat

P08-joukkueen pelaajat ovat pääasiassa 2008 syntyneitä, eli 12-13-vuotiaita 6.-luokkalaisia.

P08-joukkueella on kolme kertaa viikossa järjestettävät ohjatut harjoitukset ja on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana toiminnassa olleille pelaajille.

P08 osallistuu sarjatoimintaan ja pelaa turnausmuotoisia Oulun alueella järjestettäviä sarjoja sekä Suomen Salibandyliiton aluesarjaa.

tiedotteet

Kausimaksuun sisältyy

Valmennus ja salivuorot

Kausimaksuun sisältyy laadukas valmennus ja valmentajien korvaukset. Kausimaksuun sisältyy myös salivuorot sekä harjoitustarvikkeet, kuten harjoitusliivit, pallot, tötsät, ensiapu, maalivahdin varusteet, yms.

Harjoituspaita

Seuran harjoituspaidan saa jokainen seuran uusi pelaaja. Harjoituspaidan käydessä pieneksi, voi uuden paidan hankkia edulliseen 15 euron hintaan seuran toimistolta.

peliasu

Uusi peliasu kuuluu kausimaksuun joka toinen vuosi. Jos jostain syystä joutuu peliasun hankkimaan useammin, on se maksullinen hankkijalleen.

Pelit/sarjat/turnaukset

Joukkue osallistuu D2-aluesarjaan, Leijonaliigaan sekä Oxdog Liigaan.

Kausimaksuun ei sisälly

Pelipassi ja vakuutus sekä henkilökohtaiset harjoitusvarusteet, kuten shortsit, sisäpelikengät, maila, yms. Myöskään mahdolliset lisäharjoitukset, pidemmät leirit ja turnaukset sekä muut tapahtumat eivät kuulu kausimaksun hintaan.

Hinta

465 €

Sisältää: toimintamaksun pelikaudelle 2020 – 2021, kausimaksun pelikaudelle 2020 – 2021 sekä jäsenmaksun kalenterivuodelle 2020. Tämän lisäksi tulee maksettavaksi jäsenmaksu kalenterivuodelle 2021, jonka määrän jäsenet päättävät syyskokouksessa 2020.

Varustus harjoituksissa

Varustukseksi harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan soveltuva asu, sisäpelikengät, juomapullo ja salibandymaila. Suojalasit ovat pakolliset kaikille 1999 tai myöhemmin syntyneille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen joukkueeseen avautuu 6.7.2020.

Joukkueenjohto

Petri Pitkänen

VASTUUVALMENTAJA

Teemu Lappi

VALMENTAJA

Markku Keränen

VALMENTAJA

Jaakko Heiskari

VALMENTAJA

Pelaajat

MAALIVAHDIT

pelaajat

Tulevat harjoitukset