fbpx
ZÄBÄ / 2020-2021

E-pojat (2009-2010)

P09 (E)

2009-2010 syntyneet pojat

P09-joukkueen pelaajat ovat pääasiassa 2009-2010 syntyneitä 4.-5.-luokkalaisia.

P09-joukkueella on kolme kertaa viikossa järjestettävät ohjatut harjoitukset ja on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana toiminnassa olleille pelaajille.

P09 osallistuu sarjatoimintaan ja pelaa E1-ikäisten turnausmuotoista Oulun alueella järjestettävää sarjaa.

tiedotteet

Kausimaksuun sisältyy

Valmennus ja salivuorot

Kausimaksuun sisältyy laadukas valmennus ja valmentajien korvaukset. Kausimaksuun sisältyy myös salivuorot sekä harjoitustarvikkeet, kuten harjoitusliivit, pallot, tötsät, ensiapu, maalivahdin varusteet, yms.

Harjoituspaita

Seuran harjoituspaidan saa jokainen seuran uusi pelaaja. Harjoituspaidan käydessä pieneksi, voi uuden paidan hankkia edulliseen 15 euron hintaan seuran toimistolta.

peliasu

Uusi peliasu kuuluu kausimaksuun joka toinen vuosi. Jos jostain syystä joutuu peliasun hankkimaan useammin, on se maksullinen hankkijalleen.

Pelit/sarjat/turnaukset

Joukkue osallistuu yhteen/kahteen Oulun alueen sarjaan. 

Kausimaksuun ei sisälly

Pelipassi ja vakuutus sekä henkilökohtaiset harjoitusvarusteet, kuten shortsit, sisäpelikengät, yms. Myöskään mahdolliset lisäharjoitukset, pidemmät leirit, turnaukset, pidemmät pelimatkat sekä muut tapahtumat eivät kuulu kausimaksun hintaan.

Hinta

465 €

Sisältää: toimintamaksun pelikaudelle 2020 – 2021, kausimaksun pelikaudelle 2020 – 2021 sekä jäsenmaksun kalenterivuodelle 2020. Tämän lisäksi tulee maksettavaksi jäsenmaksu kalenterivuodelle 2021, jonka määrän jäsenet päättävät syyskokouksessa 2020.

Varustus harjoituksissa

Varustukseksi harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan soveltuva asu, sisäpelikengät, juomapullo ja salibandymaila. Suojalasit ovat pakolliset kaikille 1999 tai myöhemmin syntyneille.

Ilmoittautuminen

Tulevat harjoitukset

Joukkueenjohto

Sami Mustonen

JOUKKUEENJOHTAJA

Aleksi Talman

VASTUUVALMENTAJA

Kalle Härmä

VALMENTAJA

Jari Pukki

VALMENTAJA

Jere Pitkänen

VALMENTAJA

Elia Luukkonen

VALMENTAJA