fbpx
ZÄBÄ / 2020-2021

PerheZäbä (2015-2018)

PerheZäbä

2015-2018 syntyneet pojat ja tytöt

PerheZäbäläiset ovat ovat 2015-2018 syntyneitä, eli 3-6-vuotiaita. Tytöt ja pojat harrastavat samassa ryhmässä.

PerheZäbä järjestetään Linnakangassalissa.

Opitaan lajitaitoja yhdessä vanhemman kanssa

PerheZäbä on kerran viikossa järjestettävä hauska ja tehokas liikuntamuoto, joka tarjoaa lapsille mahdollisuuden hengästyä, hikoilla ja kartuttaa taitojaan vanhempansa tai muun tärkeän aikuisen seurassa. Lapset ja aikuiset opettelevat sählyn tekniikoita ja kikkoja sekä tietysti pelaavat yhdessä.
Lapset osallistuvat aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan, aina yhdessä huoltajan kanssa.

Ei ohjaajaa

PerheZäbässä ei ole erillistä ohjaajaa vaan ryhmäläiset voivat itsenäisesti päättää mitä vuorolla tehdään. Ryhmän vanhemmista valitaan 2-3 vastuuvanhempaa, jotka ovat järjestelyvastuussa, eli tulevat avaamaan ovet ja laittamaan paikat kuntoon. Muutamalla ensimmäisellä kerralla seuran edustaja on kuitenkin opastamassa vastuuvanhempia ja laittamassa homman pyörimään.

tiedotteet

Kausimaksuun sisältyy

salivuorot

Kausimaksuun sisältyy salivuorot ja harjoitustarvikkeet, kuten pallot, tötsät, maalivahdin varusteet, yms.

Harjoituspaita

Seuran harjoituspaidan saa jokainen seuran uusi pelaaja (PerheZäbässä tenava). Harjoituspaidan käydessä pieneksi, voi paidan hankkia edulliseen 15 euron hintaan seuran toimistolta.

Pelit/sarjat/turnaukset

PerheZäbäläiset eivät pelaa sarjapelejä.

Pelipassi/vakuutus

Kaikille lapsille kausimaksun hintaan kuuluu pelipassi (lisenssi) sekä vakuutus. Aikuisia ei vakuuteta seuran puolesta.

Kausimaksuun ei sisälly

Henkilökohtaiset harjoitusvarusteet, kuten shortsit, sisäpelikengät, yms. Myöskään mahdolliset lisäharjoitukset, leirit, turnaukset sekä muut tapahtumat eivät kuulu kausimaksun hintaan.

Hinta

99 €

Sisältää: toimintamaksun pelikaudelle 2020 – 2021, kausimaksun pelikaudelle 2020 – 2021 sekä jäsenmaksun kalenterivuodelle 2020. Tämän lisäksi tulee maksettavaksi jäsenmaksu kalenterivuodelle 2021, jonka määrän jäsenet päättävät syyskokouksessa 2020.

Varustus harjoituksissa

Varustukseksi harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan soveltuva asu, sisäpelikengät, juomapullo ja salibandymaila. Suojalasit ovat pakolliset kaikille 1999 tai myöhemmin syntyneille.

Yhteyshenkilö

PASI KALLANKARI

YHTEYSHENKILÖ

Ilmoittautuminen

Tulevat harjoitukset