fbpx
ZÄBÄ / 2020-2021

G-pojat/tytöt (2013-2014)

PT13 (G-jun.)

2013-2014 syntyneet pojat ja tytöt

PT13-joukkueen pelaajat ovat 2013/2014 syntyneitä eskarilaisia ja 1.-luokkalaisia. Suomen Salibandyliitto määrittelee tämän ikäluokan G-junioreiksi.

PT13 sisältä kaksi (2) kertaa viikossa järjestettävät ohjatut harjoitukset ja on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana toiminnassa olleille pelaajille. Aiempaa kokemusta salibandystä ei tarvita.

PT13 osallistuu sarjatoimintaan ja pelaa turnausmuotoista Oulun alueella järjestettävää sarjaa.

tiedotteet

Kausimaksuun sisältyy

Valmennus ja salivuorot

Kausimaksuun sisältyy laadukas valmennus ja valmentajien korvaukset. Kausimaksuun sisältyy myös salivuorot sekä harjoitustarvikkeet, kuten harjoitusliivit, pallot, tötsät, ensiapu, maalivahdin varusteet, yms.

Harjoituspaita

Seuran harjoituspaidan saa jokainen seuran uusi pelaaja. Harjoituspaidan käydessä pieneksi, voi uuden paidan hankkia edulliseen 15 euron hintaan seuran toimistolta.

peliasu

Uusi peliasu kuuluu kausimaksuun joka toinen vuosi. Jos jostain syystä joutuu peliasun hankkimaan useammin, on se maksullinen hankkijalleen.

Pelit/sarjat/turnaukset

Joukkue pelaa turnausmuotoista Oulun alueella järjestettävää sarjaa.

PELIPASSI/VAKUUTUS

Kaikille lapsille kausimaksun hintaan kuuluu pelipassi (lisenssi) sekä vakuutus.

Kausimaksuun ei sisälly

Henkilökohtaiset harjoitusvarusteet, kuten shortsit, sisäpelikengät, maila, yms. Myöskään mahdolliset lisäharjoitukset, pidemmät leirit, turnaukset, pidemmät pelimatkat sekä muut tapahtumat eivät kuulu kausimaksun hintaan.

Hinta

295 €

Sisältää: toimintamaksun pelikaudelle 2020 – 2021, kausimaksun pelikaudelle 2020 – 2021 sekä jäsenmaksun kalenterivuodelle 2020. Tämän lisäksi tulee maksettavaksi jäsenmaksu kalenterivuodelle 2021, jonka määrän jäsenet päättävät syyskokouksessa 2020.

Varustus harjoituksissa

Varustukseksi harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan soveltuva asu, sisäpelikengät, juomapullo ja salibandymaila. Suojalasit ovat pakolliset kaikille 1999 tai myöhemmin syntyneille.

Tulevat harjoitukset

Ilmoittautuminen

Joukkueenjohto

Jukka Weissenfelt

VALMENTAJA

Kasper Heinonen

VALMENTAJA

Jere Pitkänen

VALMENTAJA

Niko Kärkkäinen

VASTUUVALMENTAJA