fbpx

ZÄBÄÄ (SALIBANDYA)
KEMPELEESSÄ

Tarjoamme zäbää, eli salibandya, eli sählyä, eli zählyä Kempeleessä sekä vasta-alkajille että jo aiemmin lajia harrastaneille pelaajille. Aiempaa kokemusta salibandysta tai sählystä ei välttämättä tarvitse.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

1. VARMISTA KOKEILUAJAT

Tsekkaa onko maksuton kokeilu vielä voimassa (linkki alla).

Maksuttoman kokeiluajan jälkeenkin voit käydä kokeilemassa maksutta kaksi (2) kertaa joukkueen/ryhmän mukana joukkueen/ryhmän peräkkäisissä harjoituksissa, ennen laskun maksamista. Tähän kuuluvat myös ne joukkueet/ryhmät, joissa ei ole maksutonta kokeilujaksoa.

Kaikkien, myös kokeiluun osallistuvien tulee ilmoittautua etukäteen, joten tsekkaa seuraavaksi kohta ”2. ILMOITTAUDU MUKAAN”. 

2. ILMOITTAUDU MUKAAN

Ilmoittaudu, tai ilmoita huollettava, mukaan ryhmään/joukkueeseen.

Linkin joukkueen/ryhmän omille sivuille löydät valikosta. Sieltä löydät tarvittavat tiedot, kuten minkä ikäisille ryhmä/joukkue on suunnattu, mitä kausimaksuun sisältyy ja ei sisälly, kuinka paljon maksaa, mitä tarvitsen mukaan ensimmäisiin treeneihin, milloin ja missä harjoitellaan, sekä tietenkin sen tärkeimmän, eli ilmoittautumisen. Käytämme joukkueisiin sekä tapahtumiin (treenit, pelit, yms.) ilmoittautumisiin myClub:a.

Suora ilmoittautumislinkki löytyy joukkueen omilta verkkosivuilta.

3. TULE HARJOITUKSIIN

Ilmoittaudu mukaan harjoituksiin myClub:ssa, ilmaannu treeneihin ja pidä hauskaa!

4. MAKSUT

Lasku lähetetään sähköpostiin tai verkkolaskuna, jos olet tilannut e-maksun verkkopankkisi kautta. Avoimet maksut näet myös aina myClub:ssa. Yleistä pelaajan maksuista alla olevan linkin takaa.